Kontakt os vedrørende

Anlæg af græsplæne

VI ER EKSPERTER I ANLÆGNING AF GRÆSPLÆNER

Drømmer du om at få en ny græsplæne? Så kan du med fordel kontakte MTE for professionel hjælp til en god pris. Vi tilbyder anlæg af græsplæne hos kunder lokalt i Tølløse, Holbæk, Roskilde samt på resten af Sjælland.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for forskellige former for anlægsarbejde. Derudover tilbyder vi anlæg af ny græsplæne med græsslåning, fræsning, gødning af græsplæne samt stensamling. Siden vi startede har vi udviklet en masse kompetencer, samt udviklet vores metoder og teknikker. Alt dette gør at du som kunde, får et perfekt resultat, hver gang. 

Anlægning af græsplæner tilbyder vi fra tre kroner per kvadratmeter (uden moms).

Skriv besked ↓

    VI TILBYDER SÅNING AF GRÆS EFTER DINE ØNSKER

    Hos os kan du få den græstype, som du gerne vil have. Dog anbefaler vi typisk såning af græs i stedet for rullegræs, da ventetiden er den samme. Og hvorfor så bruge ekstra penge på rullegræs, når du alligevel ikke kan gå på græsset de første par uger.​

    Uanset hvilken type anlæg af græsplæne du vælger, giver vi dig altid et par gode råd med på vejen.

    Det kan være råd i forbindelse med vedligeholdelse, det bedste tidspunkt at så på eller bekæmpelse af ukrudt. Vi har de rette maskiner til at løse opgaven professionelt og tilfredsstillende, så du er sikret et flot resultat. Derudover har vi den rette ekspertise til at rådgive dig bedst muligt. På den måde sørger vi for, at du får et resultat, som du vil være glad for nu og mange år frem.

    Du er velkommen til at kontakte os, og hører mere om hvad det er vi kan tilbyde dig. Vi skal nok finde en løsning der passer til dine behov.