Kontakt os vedrørende

Miljøsanering

ASBESTSANERING AF HUS OG STØRRE BYGNINGER​

Skal du bruge hjælp til miljøsanering eller asbestsanering? I så fald er vi de rette at kontakte. Vi kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver. Vi har lokale kunder fra Holbæk, Tølløse og Roskilde, men har også kunder på hele Sjælland.

For os er det desuden underordnet, om det er et mindre hus eller større bygninger. Vi løser store såvel som små opgaver, og derudover har vi altid fokus på miljøet. Det betyder, at vi blandt andet går ind for genbrug.

Det skal desuden nævnes, at vi har styr på samtlige regler på området, og at vi udelukkende arbejder sammen med de bedste i branchen. I os får du med andre ord en seriøs samarbejdspartner, der har fordelagtige priser.

Vi tilbyder blandt andet hjælp til:

Miljøscreening

Asbestsanering

PCB-sanering.

Skriv besked ↓

HVAD ER MILJØSANERING?

Når det gælder miljøsanering, bortskaffes alle farlige miljøstoffer på korrekt vis.

Når vi udfører opgaven, sørger vi altid for at kortlægge alt, hvad der kan være af farlige stoffer, inden vi påbegynder arbejdet. Vi gennemgår altså bygningen først og bortskaffer samtlige farlige miljøstoffer, og derefter anmelder vi dem på korrekt vis.

Vi er eksperter inden for miljø- og asbestsanering, så du kan trygt lade os klare opgaven for dig. Vi sørger altid for at overholde alle gældende regler på området, og sikkerheden er i top. Hos os er du garanteret et professionelt udført arbejde til en attraktiv pris.