Kontakt os vedrørende

Nedbrydning

Nedbrydningsfirma med mange års erfaring

Søger du et godt tilbud fra et nedbrydningsfirma, er vi de rette at kontakte. Vi er et erfarent og professionelt firma, som tilbyder fordelagtige priser på nedrivning af bygninger.
Hos os er du altid i trygge hænder, da vi løbende holder dig orienteret om opgaven. Vælger du os, får du en seriøs samarbejdspartner med en reel tidshorisont og fast arbejdsplan, så du ikke får nogen overraskelser. Endelig har vi altid miljøet i fokus, hvorfor vi går ind for genbrug i forbindelse med nedbrydning.

Skriv besked ↓

    Hvad koster nedrivning af hus?

    Den nøjagtige pris på nedrivning af hus afhænger af nedbrydningens omfang, men vi garanterer dig altid en fordelagtig pris.

    Vi klarer nedbrydning på en ordentlig måde med hensyn til miljøet og vores efterkommere, og vi har desuden den rette erfaring og maskinpark til at klare enhver opgave. Vi sørger naturligvis altid for at finde den rette løsning til dig, da vi har lysten og erfaringen til at sætte os i dit sted.

    Uanset hvad, så påtager vi os opgaven med stor entusiasme og den rette viden. Det skal desuden nævnes, at vi udfører delvis nedbrydning, og her består vores arbejdsopgaver blandt andet i nedklipning af betondæk, nedskæring af stålkomponenter samt nedrivning af facader.