Kontakt os vedrørende

Strandrensning

STRANDRENSNING UDFØRT AF KOMPETENT FIRMA

Leder du efter et professionelt firma, som tilbyder strandrensning til fornuftige priser? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos MTE har vi stor erfaring med rensning af strande, så du kan trygt lade os klare opgaven for dig. Vi har lokale kunder fra Tølløse, Holbæk og Roskilde, men vi har kunder på hele Sjælland.

Grundet vores mangeårige erfaring på området har vi udviklet et fornuftigt setup med maskine og strandrenser. Vi har valgt at køre med en frontmonteret cleaner på vores Bobcat T770 på bælter. Det giver nemlig det mindste jordtryk og sikrer, at affald, sten, grene med mere bliver fjernet, før bælterne på maskinen når at trykke det ned i jorden.

Skriv besked ↓

    VI TILBYDER STRANDRENSNING EFTER DINE ØNSKER

    Hos os er både store og små opgaver velkomne, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp til strandrensning. Afhængigt af hvor dybt stranden skal renses, kan vi rense helt op til 15.000 kvadratmeter i timen.​ Dog anbefaler vi, at man som minimum renser ned i fem centimeters dybde, hvor vi kan klare 8.000-10.000 kvadratmeter i timen.

    Vi renser ned til 20 centimeter i dybden.

    Hvis du ikke ønsker at forstyrre badende gæster med maskiner, som larmer, så bare rolig – vi kører nemlig også gerne om natten, når folk har forladt stranden. Om du ønsker, at vi kører nat eller dag, har ingen betydning for os, og derfor er prisen den samme. Vi efterlader altid en ren strand, som er klar til at modtage nye besøgende.